ORGANISATIE

A&P Partners is een landelijk opererende organisatie bestaande uit loopbaan- en P&O professionals welke klaarstaan om uw vraagstukken op gebied van Arbo & Personeel te beantwoorden.

A&P Partners ondersteunt werkgever en werknemer bij loopbaanbegeleiding – Outplacement – Mobiliteit- reïntegratie 1e en 2e spoor. De loopbaanprofessionals zijn NOLOC geregistreed. Als organisatie zijn we de trotse houder van het Blik op Werk – keurmerk.

Voor alles op het gebied van Arbo- en Gezondheidsmanagement verwijzen we u graag naar onze dochteronderneming A&P Arbo BV. Daar staan (Register) Casemanagers, bedrijfsartsen , arbeidsdeskundigen, (hoger) veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten etc. voor u klaar om samen met u uw Arbobeleid invulling te geven.

Noloc Blik op werk keurmerk
Photo

REINTEGRATIE

Omdat u als werkgever verantwoordelijk bent voor de re-integratie van uw (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte medewerker, is het zinvol...

lees verder
Photo

INTERVENTIES

A&P Partners BV kan uw organisatie ondersteunen op gebied van Arbo en Personeel. Naast structurele inzet ook op basis van behoefte...

lees verder
Photo

OUTPLACEMENT

Is de inzetbaarheid van uw medewerk(st)er niet meer binnen de eigen organisatie mogelijk en wilt u het dienstverband beeindigen?

lees verder